Un salariu ce nu poate fi calculat!

Întrebare: De ce anumite grupuri reuşesc să ofere prietenilor lor o susţinere puternică şi protecţia contra influenţelor exterioare, în timp ce alte grupuri găsesc că este dificil să o facă ? Asupra cărui lucru trebuie să ne concentrăm pentru a consolida grupul?

Răspuns: Principalul lucru care ne ucide este rutina. Unei persoane îi place să calculeze ce a câştigat la sfârşitul fiecărei zile, atunci când revine de la muncă. Trebuie să înţelegem cum creşte interesul nostru, dacă pot să adaug lucruri şi să fiu fericit în cazul în care nu aş vedea salariul în vasele mele de recepţie.

Totuşi, nu pot evalua şi preţui profitul pe care l-am făcut, munca ce a fost făcută şi eforturile care au fost făcute în cursul zilei. Nu obţin niciun interes personal, dar ajut la corectarea lumii şi prin ea, am ajutat Creatorul. Acesta este rezultatul care ar trebui preţuit în mod constant şi astfel mediul trebuie să mă susţină.

Dacă o persoană nu înţelege că are nevoie de un grup puternic pentru asta şi nu cere o susţinere de la el, nu poate avansa deoarece nu are combustibil. Trebuie să verificăm asta şi, în consecinţă, să vedem dacă simţim destulă energie şi motivaţie.

Ar trebui să stabilim un mediu prin puterile noastre colective şi să nu aşteptăm ca altcineva să o facă pentru noi. Suntem norocoşi de a avea şansa să studiem, să avem cărţi, intenţia corectă şi un profesor. Trebuie să le utilizăm pe toate cât mai repede posibil!

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: