Un workshop care nu se mai termină

Întrebare: La workshop am simţit interacţiunea dintre părţile masculine şi feminine. A fost un sentiment absolut extraordinar! Acum trebuie să aibă loc o intensificare, nu de 10 ori ci de 100 ori. De unde obţin această intensificare? Ce trebuie să facem şi prin cine, să o facem chiar acum sau la următorul worshop?

Răspuns: Un workshop nu ar trebui să se termine. Un workshop este o treaptă mică, intermediară, către următorul nivel. Nu ar trebui să uităm această stare ci să o ţinem în noi. Dacă ies afară sau stau la masă, menţinem aceaşi stare ca acum.

Masa ar trebui să se desfăşoare calm. Nu deranja o persoană care stă lângă tine, cu nu ştiu ce întrebări. Ar trebui să fie discuţii minime.

Nu spun că ar trebui să te retragi în tine însuţi, absolut deloc. Dar fiecare persoană ar trebui să simtă ca are timp pentru gânduri şi sentimente. Iar cel mai important lucru este să păstreze ceea ce am simţit chiar acum. Aceasta este starea la care trebui să ajungem.

Iar după o masă, încearcă să păstrezi această stare chiar mai mult, pentru că orice perturbaţie care este aici şi acolo trebuie să fie conectată către întărirea senzaţiei noastre din prezent.

Totul trebuie să treacă uşor de la unul în altul. Practic, întreg congresul este o singură acţiune. În principiu, asta trebuie să fie acompaniată prin mişcări calme cu ascensiuni constante.

Vă cer să nu pierdeţi ceea ce aţi primit, că le colectaţi puţin câte puţin, la fel cum acumulează copilul cunoaştere şi calităţi şi devine mare. De aceea toate perturbaţiile trebuie să fie imediat ataşate avansării. Veţi vedea cât de fructoase sunt acestea. Mulţumită lor avansăm. Este scris că egoismul este „ajutor împotriva ta”. Este împotriva, dar este cu adevărat de ajutor.

Din Congresul de la Vilnius 3/24/12, Workshop 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: