Unificarea și lumea

944Întrebare: Cum putem ajuta țara noastră și oamenii care trăiesc în ea să se conecteze? Și cum îi influenţăm prin unificarea noastră?

Răspuns: V-aș sfătui să dezvoltați în primul rând relațiile dintre voi. Acesta este cel mai important lucru. Când forța spirituală, calitatea dăruirii, a iubirii și a conexiunii apare în voi măcar puțin, atunci ea va emana simultan din voi și în afara voastră. Asta vor simți masele. Dar, între timp nu cred că este necesar să vorbim despre asta, să facem reclamă sau să facem ceva în acest sens.

Dar este necesară răspândirea cunoștințelor generale, că o bună conexiune între noi duce la o viață mai bună. Asta facem tot timpul.

Întrebare: Cum ne putem încuraja unii pe alții să credem că este posibil să simțim credința mai presus de rațiune?

Răspuns: Această posibilitate depinde doar de voi și de nimeni altcineva. Iar starea lumii este aranjată în așa fel încât, dacă vreţi, veţi realiza neapărat și rapid schimbarea. Totul depinde de amploarea dorinței voastre. Așa că mergeți înainte! Nu credeţi pe nimeni că este imposibil, că este greu. Problema noastră principală în această lume este să-l dezvăluim pe Creator; atunci totul ne va fi clar. Mult succes ȋn asta!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: