Unitate pentru toţi

Întrebare de la Moscova: Ce înseamnă să ne dorim să ne unim? Şi cum este simtita unitatea?

Răspuns: Aparent aceste întrebări vin din grupul nostru de la Moscova, în anticiparea convenţiei viitoare de la Moscova. Ce înseamnă să ne unim? De ce? De ce tinem această convenţie? Întrebarea este corectă.

De ce ar trebui să ne unim? Sa fiu sincer, acest lucru este imposibil de explicat. Dacă o persoană are un Reshimo (gena informaţionala), care a rămas în el de la unitatea pe care el a experimentat-o odata, fiind în acelaşi timp, în dorinţa comună, unde a dezvăluit o dată Creatorul şi a pierdut apoi aceasta senzatie, iar acum acest Reshimo se trezeste din nou, atunci el doreşte sa revina la această stare. „Vreau asta!”

De exemplu, unor oameni le place sa manance broaste. Ei bine, ce poti face …. Eu nu am aceasta dorinta, dar pentru ei este o incantare cereasca. Aceasta este exact cum apare dorinta pentru spiritualitate. Ea se trezeste- si asta e tot. Ce poti face? … O persoană începe sa simta o dorinţă pentru broaste si o alta- pentru spiritualitate. Aceasta dorinta se trezeste din interior şi nu depinde de noi.

De ce ar incepe cineva să simtă o dorinţă de a mânca broaşte? Pentru că, odată, a gustat şi a simţit un gust plăcut, a primit creşterea corespunzătoare – şi acum doreşte acest lucru.

Dar o altă persoană a fost în spiritualitate, la un moment dat şi o Reshimo a rămas în ea, iar acum se trezeşte. Acesta este motivul pentru care este imposibil să explic cum unitatea este simtita de persoanele care nu au un Reshimo din starea spirituala. Dar este posibil sa le arăt că merită să se unească unul cu altul pentru ca asa vom ieşi din criza generală, şi, prin urmare, merita pentru ei să se alăture celor care sunt sunt stabiliti sa corecteze starea lumii actuale. La urma urmei, ei vor beneficia, de asemenea, de acest lucru.

Aceasta este ceea ce trebuie sa le spunem oamenilor. Ei nu înţeleg ce înseamnă spiritualitatea, sau Creatorul, adeziunea, unitatea, sentimentul de perfecţiune, eternitate, armonie cu natura, sferele superioare …. Acest lucru este lipsit de sens pentru ei, astfel încât acestia vă vor spune, „Lasati-mă în pace! Doar dati-mi ceva în această viaţă- pace, securitate, sanatate. Nu am nevoie de nimic altceva!” Orice persoană vorbeşte bazat pe dorinţa ei!

Când vorbeşti unei astfel de persoane, trebuie sa-i arati că ea, de asemenea, nu va fi capabila să îşi împlinească dorinţa cu excepţia cazului în care ea merge împreună cu toată lumea spre unificare, deoarece aceasta este ceea ce cere natura integrala, globala. Avem dovezi pe care sa ne bazam şi modalităţi de a-i explica acest lucru. Prin urmare, îi spui că lumea are nevoie de unitate, deoarece aceasta este ceea ce ne cere natura. Trebuie să vorbesc cu o persoana la nivelul ei, în loc sa-i spun despre Creator şi spiritualitate. Neavand nici o altă cale, ea se va alătura. Dar, de asemenea, fiecare persoană trebuie să fie abordata în funcţie de dorinţa lui sau a ei.
Din partea a doua a Lecţiei zilnice de Cabala 5/11/11, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: