Urmând sfatul cabaliştilor

Întrebare: Ce înseamnă „principiu” în spiritualitate? Este o lege? Şi ce se întâmplă dacă nu urmezi un anumit principiu?

Răspuns: Toate principiile pe care le avem din dorinţele şi sfaturile cabaliştilor sunt menite numai să ne ajute să ne concentrăm în mod corect pentru a simți lumea superioară. De aceea, dacă le urmăm sfaturile, vom începe să percepem şi să atingem lumea superioară, care este principalul lucru, iar restul depinde de voi.

Mulţi studenţi de cabala sunt încăpăţânaţi şi nu vor să schimbe nimic intern. Nu vor să îşi schimbe paradigma percepţiei lumii. De aceea, continuă să se izbească de un zid atunci când studiază această înţelepciune şi nu pot face nimic.

Întrebare: Înţeleg ce se va întâmpla în lumea noastră dacă ignor legea gravitaţiei, dar ce se va întâmpla dacă nu respect sau urmez o lege sau un principiu care este în Cartea Zohar?

Răspuns: Dacă nu respecţi o lege a lumii superioare, nu vei simţi asta.

Întrebare: Este cel mai rău lucru care se poate întâmpla?

Răspuns: Poate fi mult mai rău, pentru că întreaga noastră dezvoltare din această lume este îndreptată să ne împingă spre o dezvoltare viitoare: către percepţia lumii superioare. Dacă nu facem asta, ne vom dezvolta prin suferinţe teribil de dureroase.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 12.02.2017

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed