Urmaţi profesorul pas cu pas

Întrebare: Un congres este mereu pentru noi un mare test. Cum putem să ne asigurăm că suntem în direcţia corectă între congrese, chiar atunci când experimentăm sentimente negative?

Răspuns: Nu pot să vă spun când vă confruntaţi cu sentimente negative şi invers. Dacă sunteţi conectat la noi, avansaţi, iar distanţa geografică nu are importanţă.

Repet, avansaţi atunci când sunteţi cu noi, în toate acţiunile noastre colective deoarece, lipsind de la mai multe lecţii, pierdeţi mai mult şi nu puteţi înţelege ceea ce este spus în lecţia următoare. Nu puteţi înţelege lucrurile în interior! Nu veţi avea umplerea şi satisfacţia necesară.

Lecţiile mele sunt mereu îndreptate în sus, constant în sus. Puteţi crede că este o repetare sau nu are nimic de a face cu materialul precedent, dar nu este adevărat! Merg mereu înainte! Lecţiile pot fi prezentate diferit, într-un mod sau un stil diferit, dar este mereu la un nivel mai ridicat.

Deci, nu trebuie să rataţi lecţiile! Dacă nu aţi avut şansa de a asculta lecţiile timp de mai multe zile, din diferite motive, atunci ar trebui totuşi să le priviţi mai târziu. Problema este că, cei mai mulţi prieteni nu iau în serios, nici nu participă la lecţiile zilnice, în timp ce eu îmi bazez studiul tocmai pe asta. Un student este o persoană care mă urmează pas cu pas.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed