Vegetarianismul va salva lumea?

Comentariu: Oamenii de știință de la Universitatea din Oxford au calculat beneficiile care ar apărea din tranziția umanității la vegetarianism. Conform modelului lor, dacă populația lumii ar fi de acord să treacă la vegetarianism, aproape 8 milioane de oameni ar fi salvați. În plus, ei vor conservă natură, copacii, pădurile și mai mult.

Răspuns: În mod evident acest lucru este o fantezie. Eu am călătorit prin lume și peste tot oamenii mănâncă orice: fructe de mare, șerpi, șopârle, broaște, câini, oi, vite, păsări și altele.

Este imposibil să oprești umanitatea din a consumă carne. Acesta nu este un obicei sau o tradiție, omul este născut în acest fel, el există în această stare. Asemenea, este încă necesar să demonstrăm că o persoană poate există fără să mănânce carne; în opinia mea nimic nu va înlocui carnea.

Ființă umană este un animal. El nu este un animal care manaca iarbă, ci un animal care mănâncă orice, și nu este nimic rău sau bun în asta. În acest fel este direcționat de către natură și acest lucru nu este considerat că fiind distructiv.

Dacă îndepărtăm nevoia de carne din dietă noastră, suntem forțați să nu consumăm nici produsele de origine animală că ouăle, grăsimile, proteinele și carbohidrații. Nici nu am manufactură produse din piele de animale sau alte obiecte că acestea.

Așadar, am trece la nutriție din plante. Și pe ce bază o consumăm, poate și plantă are sentimente?! Chiar și o piatră simte. Așadar, am fi determinați să respingem și asta. Deci unde am ajunge? Nu avem destule studii care să arate că am putea supraviețui fără consumul unei diete normale și variate provenită din natură.

Avem nevoie să consumăm de toate; lumea a fost creață așa încât o persoană să folosească orice este găsit la un nivel inferior. Oamenii s-au ridicat la ultimul nivel al piramidei și există doar pentru ei, atât pentru hrană lor fizică cât și spirituală.

Întreagă lume a fost creață cu scopul de a justifica această existența și nu de a o schimbă.

Comentariu: Oamenii de știință de la Universitatea din Oxford au calculat beneficiile care ar apărea din tranziția umanității la vegetarianism. Conform modelului lor, dacă populația lumii ar fi de acord să treacă la vegetarianism, aproape 8 milioane de oameni ar fi salvați. În plus, ei vor conserva natura, copacii, pădurile și mai mult.

Răspuns: În mod evident acest lucru este o fantezie. Eu am călătorit prin lume și peste tot oamenii mănâncă orice: fructe de mare, șerpi, șopârle, broaște, câini, oi, vite, păsări și altele.

Este imposibil să oprești umanitatea din a consuma carne. Acesta nu este un obicei sau o tradiție, omul este născut în acest fel, el există în această stare. De asemenea, trebuie să demonstrăm că o persoană poate exista fără să mănânce carne; în opinia mea nimic nu va înlocui carnea.

Ființă umană este un animal. El nu este un animal care mănâncă iarbă, ci un animal care mănâncă orice, și nu este nimic rău sau bun în asta. În acest fel este direcționat de către natură și acest lucru nu este considerat ca fiind distructiv.

Dacă îndepărtăm nevoia de carne din dieta noastră, suntem forțați să nu consumăm nici produsele de origine animală ca ouăle, grăsimile, proteinele și carbohidrații. Nici nu am mai fabrica produse din piele de animale sau alte obiecte că acestea.

Așadar, am trece la nutriție din plante. Și pe ce bază o consumăm, poate și planta are sentimente?! Chiar și o piatră simte. Așadar, am fi determinați să respingem și asta. Deci unde am ajunge? Nu avem destule studii care să arate că am putea supraviețui fără consumul unei diete normale și variate provenită din natură.

Trebuie să consumăm de toate; lumea a fost creată așa încât o persoană să folosească orice este găsit la un nivel inferior. Oamenii s-au ridicat la ultimul nivel al piramidei și există doar pentru ei, atât pentru hrana lor fizică cât și spirituală.

Întreagă lume a fost creață cu scopul de a justifica această existența și nu de a o schimba.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: