Viitorul Aparține Liderilor De Sex Feminin?

204Comentariu: Clasamentul Rezistenței la Covid Potrivit Bloomberg, Finlanda, Suedia, Danemarca, Norvegia și Bangladesh sunt printre cele mai rezistente la pandemie. Toate aceste țări au în comun faptul că prim-miniștrii lor sunt femei.

Unii sugerează că femeile lideri au calități care le conferă avantaje, mai ales în situații de criză, precum a știi să asculte, abilități de mediere, pragmatism autentic, rezistență la conflicte, și a știi să economisească. De asemenea, se sugerează că femeile lideri lucrează mai bine în situații de criză decât omologii lor de sex masculin și, în această criză, au dat prioritate asistenței medicale în detrimentul economiei. În ultima vreme ai vorbit din ce în ce mai mult despre faptul că o femeie poate conduce progresul umanității.

Răspunsul meu: Da, ea poate conduce la progres.

Dumnezeu este de asemenea masculin; Îi este frică de femei, ca toți bărbații.

Întrebare: „Este mai bine să nu te pui cu ei.” Acesta este ceea ce El spune?

Răspuns: Da.

Întrebare: Chiar au femeile calități atât de speciale??

Răspuns: Sunt capabile. Sunt în conflict toată viața cu oamenii din jurul lor, cu alte femei, cu copiii, cu soții. Ele trebuie să se ocupe de tot – de gospodărie, de muncă …

Un bărbat lasă totul unei femei și se duce undeva în politică, la o slujbă de care nimeni nu are nevoie. Aceste locuri de muncă ajung în declin și crize. Pentru o femeie, totuși, totul rămâne așa cum a fost – muncă, casă, copii – în afară de acestea, ea naște copii, dă naștere și hrănește.

Prin urmare, o femeie este cu adevărat capabilă să dea naștere unei lumi noi. Aceasta nu este treaba unui bărbat.

Întrebare: Deci putem spune că viitorul aparține femeilor? Dacă înțelegem asta, vom avansa?

Răspuns: Da. Este scris în Tora că Dumnezeu i-a spus lui Avraam: „Ascultă ce îți spune Sara”.

Este pentru că El a creat totul în acest fel. Ascultă egoismul corectat.

Comentariu: Acesta este deja un concept cabalistic.

Răspunsul meu: Acest lucru este foarte serios. Nu te asculta pe tine, ci egoismul corectat. În principiu, la nivelul nostru de zi cu zi o femeie este mult mai practică, mult mai sobră și mult mai echilibrată decât bărbații.

De la KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 12/20/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: