Viitorul Bnei Baruch

Întrebare: Vorbești despre o conexiune de calitate. Putem susține o convenție cu 10-20 dintre cei mai buni studenți ai tăi, care vor fi baza și vor servi ca model pentru toată lumea? Putem susține o astfel de convenție limitată, calitativă?

Răspuns: Vreau ca acest grup să fie făcut din toți studenții mei, și nu vreau să scot afară pe nimeni pentru moment. Vom vedea ce-o să facem în viitor.

S-ar putea să vină o vreme când vom dezvolta un sistem de management serios al Bnei Baruch, iar apoi va trebui să împărțim grupul într-o parte internă și o parte externă, partea cea mai susținătoare administrativ care organizează lucrurile. Apoi, vom reorganiza.

Sper că spre sfârșitul anului 2013, vom fi atât de uniți în toată lumea, încât vom înțelege exact cum să ne conectăm pe plan intern și cum să abordăm oamenii din afară. Apoi, vom crea deja o structură exactă a grupului general Bnei Baruch peste tot în lume: un grup intern ideologic și un grup administrativ, care organizează lucrurile și se ocupă de diseminare, etc. Apoi, vom crea structura generală, dar nu între timp .

Dintr-o Lecție virtuală 14/10/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed