Abordare cabalistică pentru a percepe realitatea

214Întrebare: Ce este inclus în conștiința individuală și ce este inclus în cea colectivă?

Răspuns: Conștiința individuală și colectivă sunt de obicei considerate din punctul de vedere al psihologiei și al dezvăluirii realității. În Cabala avem de-a face cu lucruri oarecum diferite. Aici trebuie să ne schimbăm proprietățile naturale primordiale și să le oferim o posibilitate complet diferită de percepție.

Apoi se dovedește că oamenii care își pot schimba percepția asupra realității, adică primesc realitatea neperturbată de egoismul lor, o percep așa cum este. Restul oamenilor, născuți în egoism, primesc o realitate care trece prin dorințele lor egoiste. În consecință, este modelat în ele și, prin această modulație, este percepută de o persoană în funcție de modul în care dorește să o vadă.

Deci, diferența este foarte mare. Toți oamenii de știință și toate științele existente se află într-o realitate egoistă și, în mod firesc, cabaliștii nu au un câmp comun de comunicare cu ei din cauza condițiilor de percepție complet diferite. Prin urmare, este imposibil să vorbim despre ceva în general.

Orice știință nu este doar o înțelegere individuală de către o persoană, ci este extinderea datelor la alte persoane care sunt în același stil de percepție și pot percepe, reflecta și vizualiza. Prin urmare, Cabala este știință secretă. Ea este dezvăluită numai celor care o înțeleg în noile lor proprietăți.

Nu-mi pot imagina cum se poate face o adăugare la alte științe din ea sau cumva să se conecteze cu ele. La urma urmei, o persoană trebuie să dobândească noi proprietăți.

KabTV „Întâlnirile cu Cabala”, 29.03.19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: