Acceptă invitaţia Creatorului

Nu a existat niciodată în istorie, un asemenea mediu puternic cum este grupul nostru mondial, care aspiră să reveleze spiritualitatea atât de mult, se pregăteşte pentru asta şi dă fiecărei persoane oportunitate de a i se alătura şi de a trage energie din el. Într-adevăr, toate forţele necesare sunt deja prezente înăuntrul lui. Să lăsăm fiecare persoană să îşi imagineze că este în poziţia lui Rabbi Yosi Ben Kisma, care a apreciat atât de mult mediul său încât nu a fost dispus să îl părăsească sub nicio formă.

Începe să îţi apreciezi mediul. Este singurul loc în care descopăr spiritualitatea şi singura condiţie pe care Creatorul a pus-o înaintea mea. Este singura alegere liberă; nimic altceva nu va ajuta.

Este exact unde înclinaţia noastră rea este ascunsă, Machsom-ul. Întreaga problemă stă în asta şi toate eforturile noastre trebuie plasate numai aici.

Acum suntem într-o stare foarte critică! Fie vom îngheţa în această stare, fie vom face un super efort şi ne vom apropia de a doua lovitură a Faraonului. Cea de a doua lovitură  va fi de o calitate complet diferită. Începem să îl revelăm pe Faraon, calităţile lui, chiar mai adânc în noi, precum şi calităţile Creatorului împotriva lui.

Creatorul îi spune lui Moise: Haide la Faraon împreună cu Mine. Este necesar să îi obţinem pe amândoi împreună, unul împotriva celuilalt. Creatorul a îngreunat inima Faraonului pentru ca tu să îl cunoşti pe Creator în opoziţie cu asta. De aceea El spune, Haide! Deci, acceptă-i invitaţia!

Din partea a patra a Lecţiei zilnice de Cabala12/2/10, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: