Acum că ai Metoda, transmite-o mai departe

America este cea mai mare, bogată şi puternică putere din lume. Americanii au încă spiritul de pionieri; ei iubesc să-şi amintească rădăcinile.

De aceea avem oportunitatea să influenţăm lumea prin America. La început nu vom menţiona Cabala, ci în schimb, vom explica maselor starea noastră curentă şi metoda care oferă soluţia, iar apoi, treptat, îi vom aduce la sursele originale.

Dacă avem o şansă să aducem lumii Înţelepciunea Cabalei, se poate întâmpla numai de aici. Lumea acordă atenţie la ce se întâmplă în SUA. Marea majoritate a internetului este în engleză. Limba, puterea şi autoritatea Americii îşi vor juca rolul. Asta înseamnă că noi trebuie să începem lupta cu criza globală de aici.

Trebuie să lucrăm împreună să realizăm un sistem de diseminare. Aceasta este prima noastră provocare. Şi aici voi trebuie să găsiţi resursele să întâmpinăm această provocare. Centrul de Studiu al Cabalei a avut succes în educarea oamenilor cu punct în inimă. Dar dacă vrem avansare adevărată spirituală, atunci este posibil numai pe baza principiului „transmite mai departe”.

Trebuie să diseminăm Cabala fără presiune: fără foaie fluturaş în mâna oamenilor însoţită de un efort pasionat de a-i convinge. Din contră, trebuie să acţionăm într-o formă respectabilă dar, de asemenea, pe cât posibil consistentă şi eficientă, folosindu-ne principiile şi tot felul de rezultate ştiinţifice ca fundament.

Au mai fost zeci de studenţi care au studiat cu mine la Rabaş. Eu i-am fost cel mai apropiat şi de asemenea secretar şi asistent, ceea ce m-a ajutat extraordinar. Dar nu aceasta a fost cheia. Ceea ce m-a ajutat cel mai mult a fost că în 1983, când încă trăia, am scris primele trei cărţi. De asemenea am diseminat dând lecţii si conferinţe.

După moartea lui Rabaş a fost o perioadă când nu am avut puterea să încep nimic nou. M-am închis în mine şi am scris cărţi.Dar câţiva ani mai târziu, am reluat diseminarea activă a Înţelepciunii Cabalei. Acesta este singurul motiv pentru care sunt mai departe cu corecţia şi cu avansarea personală.

Participarea la diseminare cu absolut tot ce poţi este esenţială. Desigur, nu oricine poate să scrie sau să predea, dar fiecare om trebuie să aibă o responsabilitate, să lucreze la transmiterea metodei către întreaga lume, să vrea să ajute oamenii prin exprimarea iubirii sale pentru ceilalţi, să-i vadă pe toţi uniţi, fericiţi, conectaţi, adunaţi într-un singur întreg până când ajungem să fim un singur suflet.

De aceea noi trebuie să creăm un centru de diseminarea globală în SUA astfel ca metoda corecţiei să se răspândească de aici în întreaga lume. Iar voi toţi trebuie să fiţi strânşi în jurul acestui centru astfel ca fiecare să poată depune maximum de efort, de potenţial şi de talent pentru succesul colectiv. Pentru că dacă nu o vom face, criza va ieşi de sub control.

Din Lecţia şapte de la Convenţia WE! 4/3/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: