Alaturati-va muncii

Este un timp mare pentru noi sa cream prima noastra versiune a „declaratiei de intentii. Vom coopta diferiti oameni de stiinta care sa lucreze la ea si sa explice umanitatii necazurile curente si corectia.

Cand vorbeam despre criza, in urma cu cinci, sapte ani in urma, nimeni nu era de acord cu mine. Chiar si de curand, oamenii au ras de „speculatiile” de acest gen. Cu un an in urma „s-a decis” ca a fost depasita criza, insa foarte curand, a devenit clar ca nu acesta era adevarul. Colapsul continua si chiar SUA incepe sa se scufunde.

De aceea, noi trebuie sa pregatim o declaratie clara a viziunii noastre asupra lumii, sa aratam ca esenta necazurilor este egoismul uman, si ca tratamentul este unitatea si garantia mutuala. Natura ne forteaza sa fim impreuna intr-o singura dorinta dupa cum se manifesta si ea in realitatea integrata actuala.

Noi trebuie sa explicam clar celorlalti, pasii nostri pe aceasta cale. Noi construim o societate prospera incepand cu aceasta organizatie mica, si care se extinde din ce in ce mai mult, transformandu-se intr-o uniune gigantica, mondiala, una foarte diversa, dar foarte unita. In acest fel ne vom trata pe noi insine de necazurile noastre.

Cer la toti prietenii nostri: daca aveti pregatiri speciale sau idei, daca sunteti capabili sa exprimati acest mesaj in scris, video clipuri, cantece, arta, si altele, va rog sa ne trimiteti ceea ce lucrati pentru ca astfel sa putem folosi forta unitatii garantiei mutuale pentru a crea metoda.

In afara de dragostea noastra pentru umanitate, noi trebuie sa incercam prin toate puterile noastre  sa le prezentam remediul inainte ca sa izbucneasca necazurile. Fiecare din noi trebuie sa lucreze din greu ca sa ajute lumea sa inteleaga ce se intampla.

Din partea a treia de la Conventia din Germania 8/6/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: