Calea către Creator este una pentru toţi

Întrebare: Este adevărat că o femeie se poate acorda la Creator numai prin grupul de bărbaţi?

Răspuns:Absolut nu! O femeie trebuie şi ea să se acordeze personal la Creator! Această mişcare prin grupul de bărbaţi este necesară numai pentru a ne aduce pe noi toţi la acest nivel. Dar acordarea la Creator este încă un proces individual.

Cum poate o femeie să nu fie conectată cu Creatorul?! Ne mişcăm înainte împreună: bărbatul nu poate avansa fără dorinţa femeii, iar femeia nu poate avansa către Creator fără efortul bărbatului. Toate acestea trebuie să meargă împreună, aşa cum împreună facem copii.

Mişcarea este naşterea la fiecare nivel ce urmează. O femeie nu poate fi un părinte singur, aşa cum, la fel, nu poate niciun bărbat. Ei trebuie să fie împreună, să creeze o familie şi să aibă grijă de cercul comun al familiei, după care produc stări noi.

Dar atât bărbatul cât şi femeia au o relaţie personală cu Creatorul, în timp ce mişcarea poate apărea în grup. Eu mă acordez la Creator individual. Dar cum primesc împlinire? O iau prin intermediul grupului.

Impactul mediului înconjurător, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, este crucial. Iar o femeie nu poate avansa dacă nu primeşte influenţa mediului, chiar dacă influenţa bărbaţilor mai degrabă decât cel al femeilor.

Din lecţia virtuală în rusă, Fundamentele Cabalei 4/21/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed