Ce este Asa de Special In Studiul Cartii Zohar?

Studiul Cartii Zohar cere efortul general al dorintei si al gandului (inima si minte) cu scopul de a uni tot ceea ce am studiat inainte in stiinta Kabbalah despre creatie, grup si lume, Creator, perceperea realitatii, influenta directa si indirecta si guvernarea de Sus, singularitatea fortei guvernatoare si telul sau si multe alte componente.

Evident, cand o persoana incepe sa studieze aceasta carte, nu poate uni toate aceste lucruri intr-unul singur pe loc. Mai intai trebuie sa incerce sa faca asta. Descrierile din Cartea Zohar usureaza acest lucru si ne constrange sa facem asta. Concentrand toate descrierile posibile ale singurelor forte din natura – dorinta si Lumina –  ar fi ca si cum am trece prin urechile acului, prin punctul nostru din inima, punctul eforturilor noastre si, dupa de am trecut de aceasta presiune, intram in nemarginita lume plina de Lumina a Creatorului.

Prin urmare, este imposibil de a incepe studiul Zohar-ului Imediat. Pregatirea este necesara cu scopul ca inima persoanei si sufletul sa absoarba tot ceea se vorbeste in Stiinta Kabbalah, toate cererile sale, opiniile, conceptiile despre viata si lume. Toate astea trebuie sa constituie inima omului si sa se uneasca intr-un sentiment specific pe care Kabbalah il are fata de lume. Apoi, omul va fi capabil sa perceapa corect tot ceea ce spune Zohar-ul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: