Cele Mai Marete Timpuri Din Istorie Sunt Acum

A trebuit sa traim mii de vieti si acum ne aflam in timpul unei reincarnari speciale in care am inceput cu adevarat munca spirituala pentru prima data. Pentru prima data nu ne mai comportam ca pe nivelele neanimat, vegetativ sau animat ale naturii, ci executam o munca personala, individuala pe care doar o fiinta umana o poate efectua, conform liberului sau arbitru. Este pentru prima data cand acest lucru se intampla intregii creatii, cu toate generatiile, dupa toate starile si vietile anterioare prin care am trecut.

Acesta perioada nu este usurata in niciun fel. Inca nu intelegem ce inseamna  sa incepem sa traim intr-o noua lume, sa ne adaugam o intreaga lume, sa intram intr-o alta dimensiune si sa dezvoltam o noua dorinta (Kli). Gandim ca ceva trebuie sa se intample chiar acum, in vechea noastra stare egoista. Totusi, o noua realitate trebuie sa apara si sa se dezvaluie in noi; este o realitate la care nu ne asteptam, nu o stiam si pe care nu am luat-o in calcul. Si singurul fel in care asta se poate intampla este treptat, cu acordul nostru, iar consimtamantul nostru, de asemenea, trebuie acordat treptat.

In acelasi timp, trebuie sa asteptam ca revelatia sa aiba loc in orice minut. Dar, pe de alta parte, trebuie sa intelegem ca, chiar si in lumea noastra, unde nu experimantam asa mari schimbari, dureaza cativa ani si mult efort pentru a schimba ceva, si aici vorbim despre ceva mult mai mare – schimbari ce trebuiesc efectuate in noi de Lumina Superioara. Noi suntem, intr-adevar, aproape de a intra intr-o noua dimensiune!

Lumina este intodeauna gata de a executa corectarea asupra noastra. Totusi, trebuie sa-i acordam acesta sansa, iar asta este ceea ce, de obicei, gresim.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: