Copilul Vrea Sa Creasca!

Pe moment nu intelegem in ce masura avansarea noastra depinde de avansarea lumii. Acest lucru va fi revelat treptat si noi ne vom simti obligatia fata de aceasta lume. Copilul este dat parintilor sai, nu pentru a-i face fericiti si sa aiba cu ce sa se joace, ci pentru a avea grija de el si sa ii poarte de grija. Aceasta responsabilitate devine de altfel placuta si distractiva deoarece iubirea transforma marea responsabilitate intr-un privilegiu dorit.

Am intrat intr-o noua era si lumea vrea sa avanseze, insa nu stie unde, si astfel cade in deznadejde de la o zi la alta, si ne simtim neputiinciosi. Acest lucru ne ajuta sa avansam. De fapt Cabalistii din trecut au trecut prin momente dificile cand nu au vazut nici un fel de schimbari in lume si nici un rezultat al muncii lor. Totusi, noua ni s-a dat aceasta oportunitate.

Un cuplu casatorit care nu are copii sufera enorm. Cateodata conexiunea dintre cei doi devine atat de stransa incat ei decid sa traiasca pentru aceasta, insa de fapt, doar copilul ii transforma intr-o familie sau un cuplu.

Deci, daca ne ingrijoreaza ce se intampla cu lumea, vom deveni parintii care au un copil si care vor intari conexiunea dintre noi. Ne va aduce succes in tot ceea ce dorim.

Pentru a face asta, noi trebuie sa studiem si sa ne imbunatatim metoda. Fiecare ar trebui sa devina lector, profesor, si un organizator si astfel vom putea avansa. Daca nu ne ingrijoram pentru oameni, atunci nu putem avansa. Creatorul nu are nevoie propriu-zis de avansarea noastra, El are nevoie de dorintele a sapte miliarde de aomeni, si de aceea trebuie sa muncim pentru ei.

Din partea a 1 a Lectiei Zilnice de Cabala 6/21/12, Shamati #30

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: