Cum sa desenezi inauntrul tau o imagine a Creatorului (Avansat)

Spiritualitatea ia forma pe care i-o dai, din propriile tale dorinte. Singurul lucru pe care il primim de Sus este un dosar de informatii, un Reshimo, dar mai apoi, noi singuri trebuie sa construim forma. In plus, daca cerem acest lucru, mai primim de Sus si taria si inteligenta pentru a implementa acest lucru.

Unii cred ca o sa vina dintr-odata peste ei o lume de Sus. Dar e inutil sa astepti sa se intample asta. Trebuie sa construim Lumea Spirituala prin propriile noastre eforturi. Trebuie sa desenam noi insine aceasta lume, pe fundalul Luminii.

In masura in care fac eforturi, desenez imaginea Nivelului Superior si, treptat, ea devine din ce in ce mai adevarata. Fac tot ce-mi sta in puteri, cum ar fi sa-mi imaginez diferite forme. Uneori o fac mai bine, alteori mai rau, iar alteori gresesc, creez si sterg iar si iar, pana reusesc.

In decursul acestei lucrari, dintr-o data, vad ca Nivelul Superior incepe sa ma ajute! El se imbraca in mine, ca o mana intr-o manusa – si lucreaza acolo. Ma ajuta ca o mama care se joaca cu copilul ei, ajutandu-l sa construiasca o casa din piese de Lego. Cand incerc sa fac ceva si imi reuseste, simt dintr-odata ca Nivelul Superior este cel care m-a ajutat sa inteleg ca nu asa trebuie sa fie si ca, de fapt, trebuie sa fie invers.

Insa toate acestea se intampla in virtutea eforturilor mele, pentru ca eu incerc sa construiesc ceva. Nivelul Superior starneste inceputul efortului meu launtric, dar eu sunt cel care trebuie sa-l continue. Eu trebuie sa gasesc „lastarul” si sa incep sa lucrez cu el. Acesta este intelesul versetului, „Eu, Creatorul, sunt cel dintai si cel de pe urma.”.

Modul in care construim un loc in care va fi revelat Creatorul este prin formarea unei conexiuni cu prietenii nostri. Astfel, construim „imaginea Creatorului” folosind propria noastra materie. Fara asta, El nu are nicio imagine. Eu Il proiectez pe El asupra mea, asupra propriilor mele dorinte, asupra partii din mine pe care o pot face asemenea Lui.

Apoi, folosind aceasta dorinta ca pe o baza, sau ca pe un ecran, incep sa vad o „poza” a Lui. Ea incepe sa fie proiectata pe acest ecran, ca o fotografie care a fost cufundata intr-o solutie de developare. Aceasta imagine care este aratata pe ecranul meu este numita „Lumina Reflectata”. Astfel, eu primesc doua forte spirituale: „ecranul” si „Lumina Reflectata”.

Dar toate acestea trebuie sa vina de la mine. De aceea, pentru a patrunde in lumea spirituala este nevoie de timp si de o perioada de pregatire de trei pana la cinci ani.  Timpul de ascundere este timpul in care incerc sa construiesc aceasta imagine. Iar apoi, lumea spirituala se dezvaluie…

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed