Cum să eliberați furia acumulată?

633.3Întrebare: Ai scris pe Twitter: „Nu înlocuiți ura cu iubirea, veți distruge iubirea. Este recomandat să păstrezi toate lucrurile rele și să înveți să le acoperi cu bine, cu dragoste. A acoperi înseamnă a menține conformitatea, a fi între ele. Apoi, veți sta pe două picioare și veți dezvolta ambele calități pe linia de mijloc. ”

Un cititor întreabă: „Este atât de greu, dar trebuie să-l accepți, nu există altă cale. Singurul lucru care contează pentru mine este unde să alung răul acumulat? ”

Răspuns: Nu trebuie aruncat. Răul acumulat trebuie acoperit cu binele. De aceea există: astfel încât binele să crească tot timpul. Binele nu poate crește fără motiv. Numai dacă răul crește, vom ridica binele deasupra lui prin eforturile noastre.

Întrebare: Cum poate cineva să se împace cu răul?

Răspuns: Nu ar trebui să ne împăcăm cu el! Ar trebui să privim lumea într-un mod rezonabil. Nu este ușor, este foarte greu, dar altfel nu vom ajunge la viziunea corectă a lumii.

Lumea este formată din două forțe: pozitivă și negativă. Prin urmare, trebuie să interacționăm în modul corect: dragoste și ură, bine și rău, minus și plus. Trebuie să găsim un echilibru între ele.

Întrebare: Și ce va permite această tranziție? Este ca un balon care se umflă, se umflă și furia se acumulează, se acumulează. Cum va avea loc trecerea de la starea de furie și ură la starea de dragoste?

Răspuns: Când ne dăm seama că nu putem distruge furia, ura și toate proprietățile și impulsurile noastre negative, ci le putem echilibra doar cu proprietăți pozitive, astfel încât acestea să coexiste.

Întrebare: Un cititor întreabă despre un algoritm în mai mulți pași. Să presupunem că este plină de furie sau ură. Ce ar trebui să facă pas cu pas pentru a ajunge la următoarea stare?

Răspuns: În general, acest lucru ar trebui făcut în grup, într-un mediu care susține această metodă, sub îndrumarea unei persoane mai experimentate care vă poate îndruma cu adevărat cum să o faceți.

Dar principalul lucru este că nu distrugem proprietățile negative. Înțelegem că acestea ar trebui să existe atât în ​​natură, cât și în cele pozitive și numai prin interacțiunea lor corectă între ele putem crea o lume convenabilă, necesară, confortabilă și, cel mai important, de încredere, care nu va continua să cadă din ură în bine și bine la ură, fără să știm ce ne așteaptă în momentul următor.

Întrebare: Deci trebuie să ne confruntăm cu această stare de ură și furie?

Răspuns: Înfruntați-o în modul corect, apreciați-o corect, înțelegeți că nimeni nu este de vină, că natura noastră este cea care ne dezvoltă în acest fel și trebuie să o echilibrăm cu forțe bune. Și pentru a găsi aceste forțe bune în natură, trebuie să facem eforturi.

Pentru aceasta, avem nevoie de un grup de sprijin care să ne dea un exemplu și să ne sprijine. Și când toată lumea își susține prietenul, vom putea să ne stabilim în mod clar și fidel pentru interacțiunea corectă, echilibrul corect dintre iubire și ură.

KabTV „Știri cu Michael Laitman”, 19.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed