Devino Creator pentru ceilalti

Intrebare: Sa presupunem ca am atins completa daruire si armonie cu Creatorul. Cum pot face ca aceasta stare sa continue si sa merg de la plus la un si mai mare plus?

Raspuns: Din momentul in care te simti neutru si lucrezi cu Creatorul in total tandem, incepe sa cauti imediat: „Unde pot gasi dorinte straine pentru a incepe sa lucrez impreuna cu Creatorul, sa actionez in felul in care o face El? Il las sa imi arate cum sa ma asociez cu ceilalti!” Si imediat esti martor la felul in care El ii implineste pe toti.

Ochii tai se deschid dintr-o data si vezi: Toti se afla in Lumea Infinitului, complet impliniti. In realitate, saracii striga ca nu au nimic, si blestema totul. Dar tu ii vezi absolut impliniti, absolut spirituali.

Asta este, la stadiul urmator incepi sa lucrezi asemeni Creatorului, in acelasi sistem, fiind in fata Lui, si dorindu-ti sa actionezi in locul Lui. Devii partenerul Sau. Tu o faci. Chiar Il iei de mana si Il tragi, asemeni unui copil care trage de mana un adult, cerandu-i sa fie atent. Iti adaugi astfel dorinta. Simti durerea celorlalti, si Il fortezi sa ii implineasca.
Din prima Lectie din Moscova 1/14/2011, „Introducere la cartea  Zohar”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: