Eliberarea Din Exil Pentru Intreaga Lume

Intrebare: Ce trebuie facut pentru inceperea vietii cu o lista curata pe parcursul apropiatei zile a sarbatorii de Pesah, care este celebrarea iesirii din egoul nostru?

Raspunsul meu: Inceputul vietii cu o lista curata este o conditie necesara. Traim intr-o era noua, o perioada in care toate legile vechi inceteaza sa mai lucreze. Nu putem continua sa traim ca inainte, pentru ca lumea a devenit globala. Este o noua lege care lucreaza in interiorul ei: legea sistemului comun, insemnand unitatea sufletelor si adeziunea lor la Creator.

Inainte nu exista aceasta stare. Starea care urmeaza sa fie dezvaluita acum este ca intreaga lume este in exil, la fel ca evreii care au fost odata in sclavia egipteana. Pana acum civilizatia noastra a continuat sa se dezvolte si oamenii nu au simtit ca sunt in exil, ceea ce inseamna a trai intr-o lume incorecta.

Avem ideea ca ne dezvoltam, progresam, cucerim, construim, dar, tot mai mult, construim egoul nostru. Dar acum intreaga lume descopera ca este in exil in relatia cu sistemul global absolut. Totusi, lumea nu va fi capabila sa faca nimic prin ea insasi, in ce priveste iesirea din acest exil. Conferintele G-8 SI G-20 nu vor fi capabile sa ajute. Lumea nu va fi capabila sa se uneasca pe ea insasi.

Numai acea parte a lumii numita direct spre Creator (Iashar EL, Israel) va fi capabila sa o aduca spre aceasta unitate. Si avem nevoie sa incepem aceasta unitate armonica cu curatarea listei, pentru toata umanitatea, pentru ca ei sa vada ca ei sunt oameni in interiorul tuturor natiunilor, care doresc drumul spre Creator.

Uitati-va cum invata impreuna cu noi, multe grupuri si studenti individuali din intreaga lume. Asta este asa, pentru ca prin includerea lui Malchut in Bina si a Bina in Malchut, amandoua necesita sa fie corectate. Asa ca noi toti, impreuna avem nevoie sa aducem lumea la unitate.

Mai mult, avem nevoie sa-i conectam pe oamenii, care odata au fost intr-o treapta spirituala si au trecut prin spatiile libere ale sufletului  comun, in timpul distrugerii Templului, unde sunt incorporati oameni ai lui Israel. Momentan oamenii acestia au inceput sa ni se alature, alte zece triburi pierdute ale lui Israel vor fi revelate si ei de asemenea, se vor conecta cu noi.

In final, o enorma forta va fi dezvaluita, dar ceea ce conteaza cel mai mult este aceasta parte unica, interioara, calitativa, care poate crea aceasta unitate. Intreaga omenire are nevoie de explicatie pentru acest sentiment ca ei sunt in exil in relatia fata de sistemul global, comun si ca toate sufletele trebuie sa se uneasca.

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: