Fara Rezistenta

Intrebare: Cum putem explica oamenilor beneficiul unitatii? Ce le va oferi?

Raspuns: Prin unitate, veti ajunge la echilibrul cu Natura si, apoi, veti incepe sa nu mai  experimentati nici o lipsa.

Problema noastra este ca fiecare actiune a noastra cere efort, energie. Insa daca sunteti in echilibru cu Natura, in armonie cu ea, abia daca veti mai depune un efort. Veti functiona asemeni unui perpetum mobile, fara combustibil, efort, si fara rezistenta.

Astazi, toate actiunile voastre sunt cauzate de faptul ca sunteti in opozitie cu Natura. Insa imaginati-va reversul situatiei: Oriunde veniti, toti sunt imediat gata sa va ajute cu orice, si voi sunteti gata sa ii ajutati pe ei. Totul devine incomensurabil mai usor; cheltuiti infinit mai putina energie, materiale si timp; aveti infinit mai putine probleme. Si asta in orice.

Echilibrul elimina rezistenta. Relatia in care intrati va asigura miscare libera de la una la alta. Acest lucru se refera la producerea a orice si tot ce extrageti din natura. Abundenta apare peste tot deoarece fiecare element ne reveleaza Lumina Interioara, o energie suplimentara.

In timpul lor, iscoadele trimise in tara lui Israel, dupa patruzeci de ani in desert au vorbit despre imensele fructe ale terenului. Iata ce aveau in minte. Da, este dificil, insa nu exista cale de iesire. Daca doriti binele intregii societati, trebui sa aboliti si sa eliminati opozitia fata de Natura.

Din partea 2 Lectia Zilnica de Cabala 8/12/2011, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: