Forta mistica sau catalizatorul progresului

Intrebare: Ce este “Lumina Inconjuratoare”? Este ea o forta mistica?

Raspunsul meu: Lumina Inconjuratoare este Lumina Superioara aflata in ceea ce ne uneste. Se intampla insa ca nu percepem aceasta conexiune; dimpotriva, ne simtim separati. Este ca si cand am fi adormiti sau inconstienti si nu ne dam seama de starea noastra corectata. Eu sunt conectat de altii, insa nu mai sunt constient de aceasta, ca si cum as fi lesinat dupa ce m-am lovit foarte tare la cap.

Chiar si in acest moment Lumina este prezenta in legaturile dintre noi. Cu cat mai mult imi doresc sa redobandesc legatura mea “pierduta”, cu ceilalti, cu atat mai multa vigoare va actiona Lumina asupra mea. Astfel, Lumina este atat de puternica, pe cat este dorinta.

Raman in interiorul sistemului plin cu Lumina prin care fiecare este unit intr-un tot unitar, doar ca nu o realizez. Incep apoi sa imi dedic eforturile de a ma reintoarce in acest sistem. In lumea fizica, atunci cand ma simt ametit pana aproape de lesin, ma voi stradui din rasputeri sa ma scutur si sa ma ridic. In mod asemanator, voi dedica toata putera mea interioara de a redobandi perceptia Lumii Spirituale si de a recupera simtul conexiunii mele cu ceilalti.

Lumina care ma influenteaza conform cu dorinta mea de a atinge starea corectata se numeste “Lumina Inconjuratoare”.  De obicei ma gasesc in Malchut-Regatul Lumii Infinitului, conectat pe deplin cu ea. Problema este ca am 125 de straturi sau trepte de “pierderea constientei”, comparativ cu starea reala in care ma gasesc deja, in prezent.

Aceasta dorinta ma atinge numai in eventualitatea in care vreau sa imi recastig constienta. Suntem precum copilasii care viseaza sa devina adulti si datorita acestei dorinte vor creste.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed