Grupul de astazi, esti Tu cel de miine

Daca percep toate deranjamentele care au loc in lume si in viata mea, in lumina daruirii si nu a receptiei, atunci totul functioneaza si dintr-o data toate isi gasesc locul potrivit. Totusi, daca privesc totul egoistic, vad probleme multiple si o solida linie a suferintei. Incepi sa tratezi totul cu iubire, si intregul tablou va fi intregit si unit dintr-o data.

Imperfectiunea nu este in lumea exterioara, ci in mine. Intreaga lume este doar umbra mea (copia) si doar atitudinea mea fata de asta, are nevoie sa fie corectata astfel incit sa vedem lumea ca fiind perfecta. Tot ce vad in lume ca fiind negativ, este un semn al defectelor mele, indiferent la ce se raporteaza: natura neanimata, vegetativa sau animata, si in special relatiile dintre prieteni.

Daca accept din punctul de vedere al credintei dincolo de motiv intregul grup, prietenii, si lumea sint perfecte si doar eu nu sint. Si atunci incep sa ma gindesc doar la corecttarea mea. Imi lipseste doar conectarea cu ei, si in asta consta corectarea mea, pina cind toti vom deveni un intreg. Aceasta este ceea ce numim iubirea pentru ceilalti.

Cu alte cuvinte, pot incepe sa muncesc! Ni sa dat o iluzie ca existam in aceasta lume cu scopul de a ne incepe calatoria catre unificare. Totusi, nu sintem inca gata sa lucram cu intreaga lume, si astfel avem grupul pentru a face aceasta munca. Grupul reflecta starea mea corectata, in concordanta cu spusele: „grupul de astazi, esti Tu cel de miine”.
Din a 4-a parte a Lectiei zilnice de Cabala 10/5/10, “Iubirea pentru Creator si Iubirea pentru fiinta creata”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed