Instructiuni: Cum sa configurezi un receptor spiritual

Cabala se dezvaluie fiecarei persoane individual si intregii umanitatii pentru a le raspunde la intrebari. Oamenilor nu le pasa de teorie, de numarul de ingeri din cer, sau de Partzufim superior. Ii intereseaza un singur lucru: Ei au nevoie sa isi implineasca dorintele. Si la un moment dat vor simti ca aici par sa primeasca raspunsurile.

Pana acum nu stiu ce vor, dar cum diseminam Cabala, trebuie sa le explicam unde gasesc ceea ce cauta. Ca si o mama care simte doar uitandu-se la copilul ei ce are nevoie, ce e bine sau rau pentru el. Stie de ce plange, ce doreste si ce il doare.

Trebuie sa simtim umanitatea in acelasi fel, sa prevenim loviturile, si pe masura ce aceasta dorinta creste sa incepem sa o dezvoltam putin din timp pentru ca sa o putem indrepta direct inspre bine si sa evitam suferinta. Nu este nevoie sa asteptam ca o foamete cumplita sa apara si sa faca oamenii sa sufere. Trebuie sa oferim oamenilor implinirea din timp. Lasa-i sa incerce si sa vada! Trebuie sa le explicam unde este directionata dorinta lor. Despre asta este vorba in diseminarea Cabalei.

Pe cei care deocamdata sunt satisfacuti cu modul lor de viata trebuie sa ii lasam in pace. Iar la restul trebuie sa li se explice unde pot gasi implinirea golului pe care il simt. Oamenii trebuie sa inteleaga ca o dorinta speciala este revelata in ei chiar in acest moment.

Pana acum ii lipsea cu desavarsire forma. Trebuie sa fie „formatata” si „racordata” la un nou program sau sistem, ca si un computer care pana acum era doar o bucata de metal sau plastic si trebuie sa „il aducem la viata” pentru a invata cum sa lucram cu programele. Apoi vom putea folosi aceasta dorinta a noastra.

Pentru toate acestea, este nevoie de o forta speciala care o primim datorita eforturilor noastre in grup, in studiu si urmarirea lectiilor. In acest fel treptat ne vom „reformata” si in functie de asta incepem sa adoptam o noua informatie spirituala care ne da implinirea si ne ajuta sa ne gasim directia in viata.

Din partea a 4a a Lectiei zilnice de Cabala 1/24/2011, “Intelepciunea Cabalei si esenta sa”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: