Întrebări despre studiu, percepţie şi dăruire

Întrebare:Câte ore pe zi trebuie acordate studiului? Patru ore sau o jumătate de zi de muncă? Uneori, nu vreau să mă străduiesc şi nici nu vreau să las comentarii în blog tot timpul. Cât de des trebuie cineva să participe dacă nu este fizic în grup? Sau trebuie doar să urmărim inimile şi să participăm când simţim că ne spun asta?

Răspuns: Cel mai bine este să citeşti din blog, să sortezi materialele sau comentariile în timpul tău liber, sau, cel puţin, în timpul orelor pe care tu ţi le-ai fixat anume pentru asta, indiferent de starea de spirit.

Întrebare: În ziarul „“Kabbalists On Perception of Reality, Part 5” se spune: „Există un fel de maşină fotografică în creierul mic care ilustrează tot ceea ce ni se pare nouă şi nimic din afara noastră. Ce sunt atunci lucrurile care par să fie în afara noastră?”

Raspuns: Nu este nimic în afară de dorinţă şi, de aceea, vorbim despre o senzaţie „în interiorul nostru”, în dorinţă. Nu putem vorbi despre nimic în afara dorinţei ca „loc” care există.

Întrebare: Vreau să fiu sigur că am înţeles corect articolul “All The Difference Is In Intention”.

Dacă există o cerere din partea grupului pentru articole sau lucrări de artă sau scrieri, apoi văd într-un fel că pot să împlinesc aceste dorinţe şi trimit ceva grupului, în timp ce eu fac asta, primesc darul scrisului, artei sau abilitatea de a căuta articole pentru a dărui, ceea ce înseamnă a da grupului; este o muncă să faci asta, dar pe parcursul drumului găsesc bucuria de a da şi de a face ceva pentru grup; felul în care oamenii primesc bucurie când îndeplinesc o poruncă. Nu aştept „mulţumiri” înapoi pentru că fac această muncă pentru grup, nu aştept recunoştinţă pentru nimic, nici măcar nu mă semnez sub ceea ce trimit, aşa că nu primesc recunoaştere şi asta înseamnă o dăruire autentică fiindcă nu aşteaptă nimic în schimb; acesta este procesul despre care vorbeşti?

Răspuns: Dacă eşti plin cu senzaţia a ceea ce ai făcut şi această plăcere este recompensa ta, sau recunoştinţa, sau.. Dacă tu într-adevăr dăruieşti va trebui să simţi că eşti umplut cu Lumina dăruirii. Continuă să-ţi faci temele şi Lumina va veni!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: