Israel nu este geografie

Întrebare: Cum ne putem pregăti corect pentru congresul care va avea loc în septembrie la Sankt Petersburg?

Răspuns: În primul rând, trebuie să fiți cu noi în tot ceea ce facem. Înțeleg că obișnuința face ca asta să fie dificil, mai ales că o persoană nu dezvăluie imaginea de ansamblu, ceea ce înseamnă prima descoperire interioară a Creatorului.

Este dificil să se considere ca Israel, dacă nu trăiește în Israel. Oamenii se identifică cu corpul și nu cu sufletul.

Dar, de fapt, prietenii noștri din lumea întreagă trebuie să facă aceeași muncă. De asemenea, ei sunt Israel, sunt atrași spre Creator (Yashar-El) și trebuie să fie primii care să meargă mai departe, astfel ca națiunile lumii să atrase după ei. Ei au un punct în inimă 4000 de ani după Babilon, și ce?

În acest caz, timpul nu joacă nici un rol. O parte din babilonieni a primit deja o trezire și a început corecția și o altă parte, care a devenit națiunile lumii astăzi, își dă seama acum de asta, și acest lucru se realizează tot mai mult, din zi în zi. Și nu există diferență dacă privim funcționarea întregului sistem. Astăzi, prietenii din diferite țări trebuie să pună presiune pe Israel și vom avansa cu toții împreună ca un tot unic.

Congresul de la Sankt Petersburg, fără îndoială, trebuie să rezume munca noastră din ultimele luni, inclusiv perioada dramatică pentru poporul Israel și eforturile care au fost investite în lumea întreagă. Va fi un congres bun dacă vom ajunge acolo corect ”echipați”.

Din partea a treia a Lecției zilnice de Cabala, 24.07.2014, Scrierile lui Baal HaSulam

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: