Lumea fara Hollywood: ficţiune sau realitate?

Întrebare: Tendinţa de a ne muta spre valorile interne va cauza dispariţia ocupaţiilor implicate în producţia de film, modă, şi aşa mai departe?

Răspuns: În orice caz, lumea noastră se află in pragul unor mari transformări în ceea ce priveşte toate valorile existente anterior. Acesta se va manifesta în abandonarea preferinţelor externe, care obisnuiau să fie semnificative pentru oameni pana acum. Chiar şi astăzi, asistam cu o popularitate destul de vizibila la nepăsarea fata de codurile tinutei zilnice şi este pentru un motiv bun.

De multe ori particip la congrese şi conferinţe la nivel mondial şi în fiecare an am observat o tendinţă în creştere pentru o atitudine neglijentă faţă de valorile externe. Există mai puţine restricţii, iar participanţilor le este data mult mai multa libertate în forma pe care doresc s-o utilizeze pentru prezentările lor. Oamenii au crescut nerăbdători fata de ceremonii diverse si tot ceea ce i-ar împinge catre o anumita ordine.

Aceasta este o tendinţă comună care confirmă gravitaţia oamenilor catre valorile interne. Ei au nevoie să cunoască esenţa lucrurilor, nu expresia lor externa. Acesta este modul în care ego-ul nostru ne avanseaza. Sunt sigur ca multe profesii care sunt legate de moda si design vor dispărea în cele din urmă.

Atitudinea oamenilor faţă de atributele externe subliniază numai creşterea interesului lor fata de valorile interne si demonstrează că nimic extern nu-i mai atrage. Prin urmare, ne îmbrăcăm şi acţionam în modul în care o facem, iar in ceea ce ma priveste, sunt fericit sa vad acest status quo în lume.

Din seria Lectura introductivă 2/22/2011, „Preferinţa internului peste extern”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed