Lumea globală nu se divide in parti

Există două forţe care ne influenţează: Una ne conduce de la spate, iar cealalta ne trage înainte. În consecinţă, Cabala afirmă că avem două modalităţi de a atinge scopul.

1. Dacă facem forta care ne trage inainte mai mare decât forţa care ne împinge de la spate, vom avansa într-un mod confortabil şi rapid, cu înţelegere şi dorinţă. Apoi, în faţa noastră se deschide un drum foarte placut si rapid al corectarii personale şi revelaţia starii noastre perfecte. În acest caz, vom percepe starea actuală ca un moment de cotitură, o rampă de lansare pentru un salt foarte bun şi binefacator.

2. Dacă nu ne străduim sa mergem înainte şi sa ajutam pe oricine altcineva, adică întreaga umanitate, forta negativa ne va împinge înainte prin suferinţă. Desigur, luând în considerare întreaga noastra interconectare globala, în lumea modernă, vom realiza un lucru mare.

Astfel, persoanele care au dorinţa şi aspiraţie astăzi trebuie să înţeleagă, de asemenea, responsabilitatea lor pentru întreaga lume. Răsplata lor este, de asemenea, în asta. Sa aspire spre scop şi să conducă inainte este un scop nobil şi enorm.

Acesta este motivul pentru care am creat unui portal special acum pe internet si am colectat o cantitate mare de material pentru acesta. Suntem în contact cu mulţi sociologi, analişti politici, şi oamenii de ştiinţă care studiază starile actuale ale societăţii şi lumii în diferite regiuni. Vedem cat de preocupati sunt cu tot ceea ce se întâmplă.

Oamenii de stiinta examineaza starea actuală a resurselor umane, care sunt lăsate la dispoziţia noastră, cum ar fi gazul, uleiul, apa, cărbunele, metalele şi pământul, tot ceea ce Pamantul ne dă. Ei sunt îngroziti pentru că suntem la limita consumarii resurselor noastre. Sunt multe articole deja scrise despre aceasta, multe altele continuă să apara, iar noi le colectam. Există o cantitate enormă de material.

Există, de asemenea, o cantitate enormă de material pentru educaţie. Am ajuns la un punct în care nu suntem în măsură să crestem fiinţe umane. Suntem în măsură să le furnizam un fel de educaţie, deşi acest lucru nu garantează că vor putea găsi de lucru după aceea. Cu toate acestea, nu ştim cum să ridicam fiinţele umane, cum sa transformam un copil mic, „un animal mic”, cum el se naşte, într-o fiinţă umană care trăieşte în armonie, într-o bună legătură cu altii asa cum lumea noastră globală cere acum . Avem nevoie sa explicam în mod corespunzător oamenilor ce inseamna sa fii „global”, cu alte cuvinte, să fii complet interconectat.

Mi-am inceput studiul şi munca cu Biocibernetica, sistemele organismului, ceea ce înseamnă modul în care se susţine, mentinand un echilibru interior şi homeostaza în sine şi împrejurimile sale. Este un sistem incredibil.

Medicina se bazează pe această cunoaştere. Doctorii folosesc analize şi examinări pentru a verifica diferiti parametrii ai organismului, cei care sunt în echilibru şi cei care nu sunt. Există diagrame speciale, care arată existenţa şi starea sistemelor noastre interioare: presiunea si mentinerea temperaturii, echilibrul electrolitilor, acizii, şi aşa mai departe. Aceasta se referă la un bloc imens de date interconectate.

Societatea lumii noastre de astăzi este exact la fel. Ea nu mai poate fi împărţită în ţări separate, la fel ca înainte. Cu toate acestea, noi nu suntem încă pregătiţi pentru acest punct de vedere psihologic. Noi nu-l înţelegem. Trebuie să ne dezvoltam şi să înţelegem sistemul global şi conexiunea echilibrata care să se mentina. Acest echilibru ne dă percepţia unei vieti normale.

De îndată ce o parte a organismului uman comun cade din interconectarea corespunzătoare a acestuia, bolile apar imediat. Mai mult decât atât, aceasta poate apărea în diferite sisteme şi sa se manifeste în diferite forme. Noi nu înţelegem acest lucru încă. Oamenii de ştiinţă abia au început să analizeze mecanismele globale.

Tehnologia ne învaţă despre comportamentul sistemelor analogice, sisteme globale, şi sisteme cu circuit inchis. De îndată ce vom începe să ne imaginam acest lucru cu referire la societatea umană, o discrepanţă oribila apare între aceasta şi situatia de astăzi. Dar natura ne impinge treptat spre o viziune asupra lumii globale.

Din prima lecţie a Convenţiei de la Moscova 6/10/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: