O uniune călduroasă

Întrebare: Ce oferim publicului (99%) pentru a primi dorințele lor și pentru a le furniza Lumina?

Răspuns: Organizăm un grup extern, de exemplu, un grup de zece. Ei trebuie să descopere căldura și conexiunea dintre ei. Care este conexiunea călduroasă la care cei 99% trebuie să ajungă?

Le explicăm, îi învățăm că prin conexiunea generală dintre ei, ei dobândesc o viață bună. Poate nu imediat, dar încep să simtă deja această căldură, iubire, comfort, o viață mai bună. Aici în cerc, viața este mai bună și toată lumea este atrasă de Lumina lui ca fluturii. Aceasta este atmosfera pe care trebuie să o creăm.

Înțelepciunea Cabala ne învață că totul din creație este o dorință. Deci trebuie să îndreptăm dorința grupului extern în mod corect. Astăzi, dorințele lor sunt împărțite la nivelul de mâncare, sex, familie, respect, cunoaștere și tot felul de nonsensuri și confuzii în care se pierd. Noi, pe de altă parte, vrem să ghidăm dorința lor spre unitate, conexiune, astfel încât ei să se simtă pur și simplu bine.

Când ne facem griji pentru ei, creștem căldura, deficiența, și suntem încorporați în ea ca și cum ar fi a noastră. Apoi dobândim conexiunea dorită între noi în cadrul grupului, aceeași căldură, și o adăugăm căldurii lor. Continuăm să o ridicăm către Creator, deși El este de fapt printre noi, și atunci primim un răspuns.

Deficiența noastră inițială este Galgalta ve Eynaim (GE) și deficiența pe care o primim de la public se numește AHP. Ridicăm cele două deficiențe și Creatorul le răspunde amândurora. Astfel, vrem să dăruim înapoi oamenilor. Ridicăm deficiența lor către Creator pentru că vrem să-I dăruim Lui prin asta. Grupul nostru Bnei Baruch (BB) este în mijlocul dorinței de a dărui Creatorului și umanității, în timp ce noi nu avem nevoie de fapt de nimic și suntem Hafetz Hesed.

Astfel, formăm structura exactă care este descrisă în Talmud Eser Sefirot. Primele șapte părți ale cărții descriu dezvoltarea vaselor și spargerea, și începând cu partea a opta până la partea a șaisprezecea este vorba despre corectare.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: