Percepand Lumea Prin Intermediul Calitatii De a Darui

Orice perceptie este construita pe senzatiile acestei lumi. Orice fruct al imaginatiei este derivat din senzatiile mele si nu voi fi niciodata capabil sa-mi imaginez altceva ce nu are legatura cu experientele mele anterioare.

Chiar daca incerc sa-mi imaginez un anumit animal de pe o planeta diferita, imaginea va fi inca bazata pe ceva cu care sunt familiar. Este imposibil de a-mi imagina ceva ce nu are analog in senzatiile mele. Actiunile mele vor aparea de la ele si sunt limitat de ele.

Sunt prizionerul senzatiilor mele, dar astazi, chiar oamenii de stiinta au descoperit pe baze practice, ca trebuie sa ne schimbam cu totii perceptia asupra lumii.

Acum percep aceasta lume folosindu-mi calitatea de a primi, dar de asemenea, trebuie sa obtin calitatea de a darui si perceptia lumii din aceasta perspectiva – nu in imaginatie si in perceptia curenta. Aceasta noua perceptie va fi lumea spirituala.

Atitudinea mea va trebui sa fie pragmatica si practica, intrucat Kabbalah este o invatatura practica care nu este, in niciun caz legata de conceptele filosofice abstracte.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed