Plasand prioritatile in ordinea corecta

Pe calea spre scop trebuie sa ne ingrijim de ordinea prioritatilor. Actionam conform dorintelor noastre si trebuie sa le structuram conform importantei lor. Dorintele aranjate in ordinea prioritatilor includ linia prin care o persoana avanseaza inspre scop.

Cea mai importanta dorinta este plasata direct in fata sa si totusi, cand cere corectia, rugaciunea lui este indreptata inspre renasterea lui Shechina din cenusa. Shechina este vasul, Kli si constructia Kli-ului este o prioritate in acest moment. Nu se poate veni in contact cu Creatorul daca vasul nu este pregatit. .

De aceea grupul si garantia reciproca sunt cruciale pentru noi. Fara ele, toate celelalte calcule pe care o persoana le face sunt incorecte. Chiar dupa garantia reciproca, o sa dezvaluim Kli al daruirii reciproce si ne vom ridica deasupra dorintei  de a primi placere la dorinta de a darui, la cainta din teama. Dupa asta, o sa dezvaluim depasirile cu intentie si fara intentie. Odata ce le-am corectat, vom ajunge la cainta din dragoste si revelarea Creatorului, Celui ce dorim sa ii daruim.

Dar tot timpul persoana trebuie sa construiasca linia, unde fiecare punct reprezinta dorinta sa in ordine de la cea mai importanta pana la cea mai putin importanta.
Din prima parte a  Lectia zilnica de Cabala 10/13/10, “Hezekiah si-a intors fata la perete”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: