Realizarea practica

Suntem hraniti cu ceea ce numim pregatire pentru pregatire. A sosit momentul adevarului, pregatirea practica pentru a intra in lumea spirituala.

Toate textele au fost parcurse si studiate in mod repetat. Cartile au fost publicate. Conventiile se tin una dupa alta. Nu conteaza ce face grupul, daca nu incepe realizarea practica, acesta va incepe sa coboare. Fara o actiune interiora autentica, vom face doar cosmetizari care se vor intoarce impotriva noastra.

Nu mai suntem singuri. Am castigat multi copii, grupuri din Israel si din toata lumea. Trebuie sa simtim responsabilitate pentru ei si trebuie sa atragem Forta Superioara pentru a avea grija in mod corect de ei, sa dam un exemplu pentru intreaga umanitate, demonstrand ce inseamna un centru spiritual.

Toate acestea pot fi obtinute numai prin forta garantiei reciproce dintre noi, daca luam decizia: Vom face si vom auzi. Trebuie sa realizam unitatea si, ca rezultat, Forta Superioara se va manifesta in ea.

Urmatorul nivel pare prea exaltat si prea distant fata de noi, dar, de fapt, este chiar si mai exaltat si indepartat decat ne imaginam. Este opus naturii noastre. Totusi, trebuie sa acceptam conditiile lui, din toate puterile noastre, trebuie sa incercam sa le indeplinim cu o forta unita de atac.

De aceea, acum,  noi ne pregatim astfel incat sa realizam asta la congres. Nu vor fi nici incuvintari nici indulgente pentru asta. De fapt, am delegat responsabilitati pentru o multitudine de grupuri. Nu vedeti si nu simtiti cat de serioasa, actuala si patrunzatoare este aceasta problema. Am semanat solul si acum din seminte cresc radacini adanci, puternice. Deci, haideti sa facem ce trebuie facut.

Din lectia zilnica de Cabala 10/15/10, Arvut

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed