Remediu Pentru Toate Bolile

Daca castigam o stare in care toate partile dorintei noastre care au fost create de Creator sunt  unite impreuna  vom putea simti dupa aceea, armonia generala, in interiorul lor. Noi nu vrem numai sa stopam starea de boala, adversitate si probleme care sunt cauzate de o lipsa de conectare intre partile dorintei obisnuite, insa vom simti existenta noastra ca perfecta forma vesnica.  In acord cu planul  creatiei, in mod definit vom obtine aceasta stare. Singura intrebare este: cand? Si raspunsul depinde de noi.

Acum este dificil pentru noi sa intelegem insemnatatea a viata vesnica si ceea ce se va intampla  cu corpul nostru apoi; va continua sa existe sau nu? Dorinta noastra nu vrea sa dispara, dar corpul este o manifestare a dorintei la nivelul specific. Vom simti ca aceasta dorinta dobandeste forma eterna.

Armonia legaturii dintre toate partile realitatii ne va da noua o senzatie a lumii perfecte si vesnice. Intreaga existenta a unicitatii, lumii mari, la fel cum fiecare dintre noi,  depinde numai de legatura corecta dintre noi. Daca vorbim despre o separare individuala, societatea sau intreaga lume, trebuie doar sa stabileasca legatura corecta dintre parti si intreg. Asta este ceea ce stiinta Kabbalah ne invata sa facem.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed