Ridicandu-ne Deasupra tuturor Granitelor care ne Separa

Sper ca aceasta conventie va deveni un punct de cotitura. Vom incepe sa ne tratam unii pe altii mai serios; vom ajunge in final sa devenim mai apropiati unii de altii; vom inceta sa acordam atentie tarii de provenienta sau faptului ca suntem opusi unii altora, diferiti.

Trebuie sa ne ridicam deasupra tuturor granitelor care ne separa. Trebuie sa formam un singur spatiu si cred cu adevarat ca asta se va intampla. Trebuie sa spargem toate barierele. Altfel, nu vom trece la urmatorul grad.

Ce fel de Machsom (bariera) va asteptati sa treceti, daca faceti diferenta dintre voi si mine, dintre asta si altceva, dintre negru, alb, galben, rosu, si tot asa. In acest fel se ridica imediat un zid in fata voastra.

Asa ar trebui sa fie in orice grup. In fiecare grup, trebuie sa ne ridicam deasupra ego-ului nostru. In fond, suntem niste simple piese cu care cineva de Sus se joaca. Creatorul ne da acest egoism -din partea stanga- si noi nu putem sa il depasim..

Vom vedea intotdeauna deficienta in ceilalti. Aceasta persoana ma dezgusta pentru ca este cu nasul pe sus, altul pentru ca vorbeste intr-un anumit fel, si celalalt pentru ca se uita la mine ciudat. Acesta este gras, acela este slab, unul este arogant, si tot asa. Unde ajungem astfel?

Exista mii de motive pentru care nu ne conectam cu ceilalti. Eu nu am o problema cu asta. Sunt gata sa ii imping pe toti mai departe si vom gasi o cale sa procedam corect in orice caz. Cum ma pot ridica deasupra acestora? Daca nu facem asta, nimic nu va functiona.

Din lectia 2 de la  Conventia de la Moscova 6/10/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: