Să fim gata pentru întâlnirea următoare

De câteva ori pe zi trebuie să ne facem un calcul şi să examinăm starea în care ne aflăm, poziţia noastră faţă de Creator, mediul, noi înşine, – şi să ne ajustăm direcţia. De altfel, ego-ul nostru creşte constant şi noi trebuie să depunem şi mai multă forţă să-l ţinem sub control.

Trebuie să-mi separ corpul animal de ţelul spiritual, să-i dau corpului tot ceea ce are nevoie, şi să direcţionez toate celelalte pentru atingerea altruismului, să îl verific în ceea ce priveşte mediul, în funcţie de cât de puternică este dorinţa de conectare la acesta.

Atunci nu am să fiu confuz, şi îmi va fi clar cât de mult îmi trebuie pentru o viaţă normală şi cât de mult pot să aloc mediului. Asta e, voi şti precis unde sunt şi care sunt limitele mele. Este foarte important dacă simţi o limită fiindcă aşa te poţi ghida corect. Dă ceea ce este necesar corporalului şi fă tot ceea ce este posibil în favoarea spritualităţii.

Acum, înainte de Convenţie, trebuie să-ţi examinezi cât de tare simţi nevoia de conexiune. Să te mobilizezi urmărind înregistrările de la convenţiile anterioare astfel încât să te conectezi la un mediu plin de bucurie şi fericire pentru avansarea lui. Aceasta pregăteşte o persoană foarte bine.

Nu există timp în spiritualitate, nu e trecut, prezent sau viitor. De aceea, când te uiţi la o înregistrare, nu este trecutul. Noi ne conectăm la starea care există acum. Nu există nicio diferenţă dacă mă uit la o înregistrare făcută acum şase luni, sau particip la ceea ce se întâmplă azi. Toate aceste stări se adună într-una, în aceeaşi realitate. Fiind inspirat de trecut, pot să ma pregătesc pentru întâlnirea viitoare.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 3/21/2011 Pregătirea pentru Convenţia We

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed