Se simte ca şi cum acesta este adevărul

629.3Întrebare: Ariel scrie: „Nu înțeleg nimic din ceea ce spui, dar există sentimentul că acesta este adevărul. Cum mă descurc cu asta?”

Răspuns: Lasă-l să fie. Pur și simplu, acesta este adevărul; de fapt așa este. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în lume, este ceea ce cabaliștii au prezis pentru lume de-a lungul istoriei. Așadar, să nu încercăm să rescriem istoria pentru a ne potrivi cu ea, ci să înțelegem că este neschimbabilă. Ceea ce este scris trebuie să se întâmple.

Tot ce trebuie să facem este să ne folosim mintea pentru a încerca să facem ca această istorie să se întâmple puțin deasupra noastră, puțin peste noi. Cu alte cuvinte, auzim cum ne ceartă Creatorul, cum ne îndreaptă și ne arată unde și cum să ne schimbăm. Și acest lucru ar trebui să fie suficient, arătând cu degetul Său ar trebui să fie suficient pentru avansarea noastră.

Întrebare: Ariel scrie că nu înțelege ceea ce ne spuneți, dar simte că este adevărat. Este bine sau rău că o persoană nu înțelege?

Răspuns: Este bine. Acest lucru indică faptul că are o percepție corectă și normală.

Comentariu: De fapt, o persoană este de obicei ghidată de cunoștințe. El înțelege că nu poate înțelege ceea ce spui tu în mod rațional. Are doar sentimentul că este adevărat. Așa că rămâne și ascultă.

Răspunsul meu: Da. Acest lucru este sufficient, pentru că un suflet este o simţire și nu cunoaștere.

Întrebare: Când v-aţi întâlnit cu profesorul dvs, cum v-aţi simțit? Ați înțeles despre ce vorbea?

Răspuns:: Practic nu. Practic, nu am înțeles. Dar am simțit că este adevărul. Asta e tot. Dar ce este adevărul, nu știam.

Întrebare: Cum poate fi acest lucru? Acest lucru este complet contrar acestei lumi întregi.

Răspuns: Este cum este dat de sus. Nu puteți face nimic aici.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 7/22/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed