Simplu ca doi plus doi

Kabbalah, mai intai de toate este o stiinta. Si o stiinta nu poate fi stapânita in timp ce stai jos pe canapea cu o carte in mana. Cu siguranta conteaza si asta, dar stiinta cere studiu.

Astfel, avem cursuri speciale astfel incat persoana sa isi insuseasca cunostiintele de baza in cateva luni. La inceput, el sau ea trebuie sa inteleaga ce este intelepciunea Cabalei. Nu ii presam; nu ne asteptam ca persoana sa lucreze, sa se corecteze. Pentru ca incepatorii  vin si primesc o anumita cantitate de informatii fara de care nu pot intelege unde se afla.

Persoana primeste explicatii asupra structurii lumii noastre si a lumii spirituale, conexiunea dintre ele, tranzitia in spiritualitate, guvernarea superioara, originea radacinii sufletului, felul in care o poti obtine. Incepe sa inteleaga ce este „noroc” (Mazal), Luminiile care se „scurg” inspre noi (Nozel), in ce fel Cabala se refera la religie, credinte, stiinta si alte lucruri, ce inseamna timp, spatiu, miscare, cum sa isi apropie perceptia realitatii corect, ce este liberul arbitru si multe altele.

Persoana trebuie sa invete toate acestea intr-o maniera simpla, condensata, clara, punand intrebari unor instructori competenti care, de asemenea, studiaza impreuna cu noi de multi ani, au terminat cursurile necesare si au trecut examinarile. Instructorii nostrii sunt profesionisti in acest loc. In scurt timp, ei te vor invata cunostintele de baza. Eu personal garantez asta.

Daca totusi, o persoana neglijeaza sa corecteze ordinea in care studiaza, lui sau ei ii va lipsi si mai departe. Va fi doar un absolvent care a fost un elev slab in scoala si acum nu isi poate gasi o slujba pentru ca nu stie nici macar tabla inmultirii.

De aceea, recomand cu caldura sa te inscrii la aceste cursuri. Ele constau in trei semestre: primele doua iti ofera cunostintele de baza, in timp ce al treilea ofera o mai mare cantitate de oportunitati suplimentare si este destinat continuarii educatiei. Anumiti studenti care nu doresc sa il termine si continua sa studieze pentru cativa ani.

Succes!

Din partea a 4a a Lectiei zilnice de Cabala 4/29/2011, “Libertatea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: