Țara cu un destin

Așa este țara noastră: o țară cu un destin comun, cu gânduri despre viitor. Ce ne așteaptă? Ce așteaptă copiii noștri? În general, avem un viitor sau suntem destinați să respingem fără încetare bandiții ce ne atacă casele?

Dar, cât timp poate dura? Cât timp ne putem cutremura în fața repotajelor: ”În ultimele douăzeci și patru de ore au existat patru morți?” Și vedem fotografiile băieților de 19-20 de ani surâzând. Astăzi, există deja zeci de morți! Și fiecare dintre ei este un apropiat, o persoană dragă. Și toată lumea are inima distrusă.

În această perioadă dificilă, dorim cu disperare să rămânem puternici, să nu ne pierdem speranța. Și dorim, la fel de mult, să dăruim speranță altora:”Totul va fi bine, băieți! Va fi pace și liniște! Veți vedea, vom fi mereu fericiți aici la noi”.

Trebuie doar să înțelegem ceva, să facem un mic efort. Foarte mic! Și atunci, soarta va fi în favoarea noastră și vom spune cu suprindere: Atât de ușor era? De ce am rezistat tot acest timp?

De aceea, am decis să scriem o broșură specială. Și să nu fiți surprinși dacâ vom începe o discuție despre un alt război.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: