Toată lumea are nevoie de Timp!

Toată lumea are nevoie de timp și de libertatea de a se dezvolta fără a fi constrans.

Poți observa că las lumea să vină în mod gratuit la lecții și nu încerc să opresc pe nimeni dacă vrea să plece. Dacă o persoană nu face rău, dacă nu este bolnavă mental ca acest tip de studiu să îi facă rău, atunci sunt totdeauna fericit să îl văd chiar dacă vine doar o data pe an. Lasă-l să vină aici și să vadă și alte locuri atâta timp cât își clarifică lucrurile cât mai repede cu putință. Job-ul meu este să îl ajut nu să îl leg de ceva.

Sunt diferite cercuri de persoane care pot fi interdepente cu cât se pun ei înșiși la munca ce crește intern. Si condițiile sunt mai grele; își iau o mare responsabilitate și au nevoie de un ajutor mai mare. Deci fiecare din cercuri are nevoie de polițiști și gardieni care sunt stricți până la cercul cel mai din interior.

Poți să determini toate astea tu cu tine. Nu este clar acum pentru că nu înțelegi rădăcina sufletelor tale însă mai târziu totul va fi clar. Din aceste cauze studenții lui Rabbi Shimon știau exact ce Sefira, sufletul fiecărui prieten este în cadrul structurii Sefirot din care veneau.

Trebuie să respectăm răbdarea unei persoane din moment ce totul poate să se schimbe și fiecare zi este diferită de alta. Deci o persoană care vine la lecții de ani de zile și este tot timpul prezentă și vine înapoi după o perioadă de timp face o munca nemaipomenită prin asta. Nu contează ce, el este încorporat în toți, și pe lângă asta are avantajul de a studia materialul. De fiecare dată Înconjurătorul și Luminile Interne îl influentează prin studiu, profesor și mediu.

Este un lucru incredibil! Nu prețuim fiecare moment ce ni se dă să fim în contact sau doar în direcția revelației Creatorului. Este un semn de lipsa de respect și importanță față de spiritualitate. Așa că răbdarea nu așteaptă într-un loc, ci răbdarea este a face ce poți tu mai bine și de a accepta rezultatul.

Se poate că nu mă pot bucura de fiecare moment pe care îl primesc din moment ce încă îmi lipsește sentimentul că tot vine de la Creator, chiar și cele mai neplăcute evenimente. Dar trebuie totuși să vedem răbdarea ca pe un lucru foarte valoros.

Din partea intai a Daily Kabbalah Lesson 1/2/13, “Intorducere la TES”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: