Totul Depinde De Disiminarea Kabalei

Noi dorim sa ajungem in Lumea Spirituala, dar trebuie sa ajungem in toata aceasta lume. A ajunge numai intr-o mica parte din ea nu vom fi in stare sa intelegem unde suntem si ce se intampla cu noi. Este dificil sa discernem ceva pana cand nu ajungem in toata. Nu intelegem tabloul adevarat. Un om trebuie sa invete, sa construiasca intentiile si sa gaseasca relatiile intre fenomene, in scopul intelegerii si perceptiei intregului. Cu alte cuvinte are nevoie sa obtina intreaga Lumina (NaRaNHaI-nefesh, ruah, neshama, haia, iehida) a nivelului de existenta.

Prin urmare ii dauneaza unei personae, daca este implicata in activitati care nu atrag Lumina Reformatoare. La urma urmei dorintele egoiste cresc constant in fiecare persoana. Daca aceste dorinte nu sunt corectate devin din ce in ce mai puternice. Drept rezultat noi traim intr-o lume materiala care devine din ce in ce mai corupta. Noi suntem cei care o facem in acest fel fiindca lumea este o copie sau o reflectare a starii noastre interioare.

Daca nu difuzam Intelepciunea Kabbalah nu vom sti scopul existentei noastre, telul nostru, predestinarea si de ce ne-a fost data metoda de corectare. Nu vom cunoaste calea pe care suntem si motivul pentru care este atat de dificila. Nu vom cunoaste cauzele si efectele a ceea ce se intampla in realitate.

De aceea totul depinde de difuzarea Kabalei si cat de mult folosim difuzarea in functie de scopul Kabalei. Acest lucru este relevant in special generatiei de azi. Asta ne obliga sa actionam, intrucat astazi ruperea legaturilor intre oameni a devenit evidenta la nivel global.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed