Un Congres Este O Sansa Sa Devii Un Embrion Spiritual

Intrebare: Noi tocmai am terminat Mega Congresul Virtual 2010 in care multe tari au luat parte si in februarie 2010 o sa fie un mare Congres in Israel care va fi sustinut de tot Kli-ul mondial. Care este cea mai buna cale pentru noi, ca sa combinam studiul Cartii Zohar cu intalnirile noastre si cu Congresele?

Raspunsul meu: Toate acestea se combina impreuna excelent. Toate adunarile noastre, Congresele noastre regionale sau internationale au menirea sa ne adune impreuna. Prin unirea unii cu altii permitem Luminii sa fie dezvaluita in conformitate cu legea Echivalentei de Forma. Lumina este una si are nevoie de o singura dorinta, un singur vas. Cand noi suntem uniti, in fapt, aducand uniunea noastra la viata si facand-o reala, apoi, in functie de gradul de efort si de dorinta de a actualiza asta, Lumina vine aproape de noi.

Acum Lumina straluceste deasupra noastra de la distanta. Este mai mult Lumina Inconjuratoare decat Lumina Interna pentru ca noi nu suntem inca uniti, nici macar in cel mai mic grad, ca sa fim capabili sa o percepem ca Lumina Interioara. Daca ma anulez pe mine insumi complet atunci nu mai intampin nici un obstacol pentru unitate, atata timp cat eu ma anulez pe mine in fata celorlalti. Asta inseamna ca eu intru in uterul spiritual, compus din toate celelalte suflete. Ele sunt toate corectate in functie de mine, eu sunt singurul care sunt necorectat. Daca eu ma anulez pe mine insumi si egoismul meu, in fata lor, dorind sa ma unesc cu ei, atunci o sa fiu ca o picatura de material seminal intr-un uter.

Daca o persoana ajunge la aceasta stare minimala, atunci intra in spiritualitate ca un embrion. Creatorul este revelat inauntrul uniunii dintre noi, dupa cum a fost scris : “Am locuit in mijlocul poporului”. El a locuit in interiorul poporului sau – in unitatea dintre suflete. Cand sunt singur, sunt ca un corp strain in relatia cu ceilalti, in timp ce, celelalte suflete sunt conectate impreuna.

Prin urmare, trebuie, in primul rand sa te anulezi pe tine, in raport cu alte suflete, prin conectarea cu ele. Aceasta este ceea ce fiecare dintre noi incearca sa obtina la toate adunarile noastre si la Congrese, inclusiv la viitorul Congres al carui punct de contact va fi Israel.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed