Urcand inspre varful Bina

Cand ne ridicam deasupra egoului nostru si ne conectam cu ceilalti prin legaturi de dragoste si daruire, trecem treptat prin toate gradele Bina. Prima faza a Bina este GAR de Bina. Ea arata lipsa mea de dorinta de a-mi folosi egoismul, teama sa fac rau chiar daca mi s-a dat posibilitatea sa fac asta fara sa fiu pedepsit.Aceasta este calea prin care treptat ma ridic deasupra egoismului meu.

A doua faza de Bina este ZAT de Bina. Mi s-a dat senzatia ca toata lumea depinde de mine si incep sa sufar pentru ca nu sunt in masura sa implinesc dorintele celorlalti, asa cum este spus: Mai mult decat vrea vitelul sa manance, vaca vrea sa hraneasca. Incep sa simt dorintele celorlalti si sa mi le atasez. Simt intreaga lume ca fiind o parte din mine.

Cu toate acestea, nu este egoismul mamei care isi hraneste copilul. Ma ridic deasupra dusmaniei care nu a disparut. De fiecare data corectez respingerea aproapelui meu. Simt dorintele celorlalti ca straine mie si ii urasc. In acelasi timp, incep sa ii simt ca ai mei cu ajutorul Luminii si fortei de corectie. Toate conectarile au loc datorita ecranului anti-egoist.

Cand incep sa daruiesc mai presus de altii, intotdeauna simt cat de mult iau de la mine si le daruiesc lor, cum ma golesc din cauza asta si cum ma implinesc pentru ca ii implinesc pe ei.

Aceste corectii deasupra corectiilor sunt calea ascendenta, inapoi la Lumea Infinitului.

Din partea a 4a  Lectia zilnica de Cabala 10/3/10, Dragostea fata de Creator si dragostea fata de fiinta creata

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: