Gasirea Libertatii si Echilbrului Prin Intermediul Creatorului

me

Intrebari pe care le-am primit cu privire la libertate, echilibru si intelegerea ciumei Egiptene.

Intrebare: Ce simte o persoana libera?

Raspuns: Libertatea omului consta in a fi capabil sa mentina echilibrul in toata creatia, sa o sustina si sa o echilibreze “stand pe un singur picior “. Pe partea dreapta a scarii este forta Creatorului de a darui. Pe partea stanga a scarii este forta de receptie a Creatorului. Acestea sunt direct si parti opuse; fortele sfinte si fortele rele. Daca o persoana se poate echilibra pe sine intre acestea, lui ii este data libertatea de a alege din influenta ambelor si poate astfel sa-si exprime propria alegere.

Intrebare: Cum este posibil sa-ti tii echilibrul in varful unui ac?

Raspuns: Trebuie sa te lipesti de Creator, sa-l conduci catre tine cu toate fortele tale si sa tii aproape de El, asemeni bebelusului de mama sa. Bebelusul indrageste sa se simta sub protectia mamei sale, si de aici el poate sa priveasca cu curaj lumea toata. Sau, in timp ce sta in bratele sale, el poate arata cu degetul sau, locul unde vrea sa mearga – astfel exprimandu-si dorinta!
Acesta este felul corect in care un bebelus se dezvolta. El stie ca impreuna cu mama sa este in siguranta, si ca ea isi va folosi toata puterea si toate ocaziile ca sa-i indeplineasca dorintele. Acesta este modul corect pentru noi de a lucra cu Creatorul !

Intrebare: La ce se refera ciuma Egipteana? [Plaga Ciumei – una dintre cele 10 Plagi care s-au abatut asupra Egiptului (Exod)]

Raspuns: Aceasta reprezinta felul in care Creatorul invata o persoana sa se lupte cu propria sa natura, in timp ce o caleste si avertizeaza omul impotriva ei. El furnizeaza exemple despre cum putem lupta cu egoismul nostru.

Exista spusele Creatorului: “Du-te la Faraon! Asta ai tu de facut. Ia-ma de mana si tine-te bine de Mine. Eu te voi tine, dar trebuie sa inveti cum sa te agati de Mine, astfel ca tu sa rezisti monstrului, care se dezvaluie inauntrul tau prin cele 10 forte primare neclare. Tot ceea ce e necesar sa faci este sa stai in bratele Mele si sa doresti ca acest monstru sa fie invins. Eu voi potoli setea monstrului in concordanta cu instructiunile tale numai daca tu stai lipit de Mine.”

Daca o persoana indeplineste aceasta munca, aceasta inseamna ca el are libertatea de a alege, deoarece in aceasta stare el are toate conditiile de care are nevoie.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed