Primul Contact Cu Metoda Corectiei

Intrebare: Pentru ca dorinta sa realizeze ca trebuie sa treaca la nivelul urmator, faza curenta trebuie sa fie implinita. Cum convingem umanitatea ca dorintele egoiste au ajuns la limita lor?

Raspuns: Nu avem de gand sa convingem pe nimeni. Noi vrem ca oamenii sa realizeze ei insisi ca este asa. Aceasta constientizare nu trebuie sa vina de la noi. Pe de alta parte, mintile istete ale umanitatii inteleg ca este imposibil sa continue in mod egoist de vreme ce in acest fel ne consumam pe noi insine si Pamantul.

Inca nu este atat de evident si nu ne da frisoane. Insa, ne-a patruns in minte. Noi intelegem deja ca aceasta este calea raului, in ciuda faptului ca inca nu simtim asta. In fond, o senzatie este o corectie facuta.

Oamenii sunt pregatiti sa discute despre acest subiect, insa nu au idee cum sa  il rezolve. Ei fac o legatura cu metoda, o intelegere ca natura omului trebuie sa fie reformata, insa inca nu stiu cum sa faca asta.

Sumtem ruinati de egoism,  al nostru „inger al mortii”. „Gandirea” multimii este dispusa sa fie de acord cu acest lucru. Insa, nu le este clar inca, cum sa o reformeze si ce beneficii va aduce. Oricum, este un inceput.

Din partea 5  Lectia Zilnica  de Cabala 6/20/11, “Matan Torah (Daruirea Torei)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: