Cum se poate elibera cineva de problema banilor ?

Intrebare: Ce ar trebui sa faca cineva pentru a face bani fara sa sufere ?

Raspuns: Cea mai buna situatie este atunci cand cineva are o slujba stabila, primeste un salariu fix, iar restul timpului si-l petrece cu lucruri care nu au legatura cu a face profit sau a cheltui bani.

Apoi mintea se separa in a se gandi la problemele monetare. Devine brusc clar ca se poate descurca, deoarece, in principiu, persoana nu are nevoie de multe pentru a trai : haine, hrana, camin si plata taxelor. Iar orice altceva ar trebui sa fie intr-o arie complet diferita : nevoile spirituale, perceptiile si asa mai departe. Persoana trebuie sa se directioneze in felul acesta pentru ca lucrurile nu vor fi cu mult mai bune in viitor. Oamenii lumii nu vor putea face mult profit. Timpul “epocii de aur” si a obiceiurilor sale burgheze a luat sfarsit.

Avem abilitatea de a oferi tuturor un venit suficient pentru existenta : hrana, haine, camin, educatie pentru copii, si asa mai departe, tot ceea ce este necesar pentru ca o persoana sa functioneze normal fara luxul opulent. Dezvoltarea tehnologica moderna face posibil sa oferim tuturor solutii la aceste nevoi.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 03.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: