Spiritualitatea este la o lungime de braț

Întrebare: Ce se întâmplă când oamenii devin dependenți de jocurile pe calculator sau altfel să se închidă în ei? Cum ar trebui să reacționăm și să ne raportăm la asta?

Răspuns: Generația prezentă trăiește în asta. Ei nu au nevoie de nimic altceva.

Generațiile anterioare visau la haine frumoase, la anumite obiecte materiale. Astăzi, noua generație nu are nevoie de ele. Dă-le un colț sau o cameră separată, deoarece nu au nicio dorință să aibă de a face cu nimeni, dă-le un calculator sau un telefon cu o conexiune la internet bună, pizza, cola și lasă-i în pace.

Iți poți imagina ce are nevoie o persoană cu adevărat? Există garsoniere micuțe unde urci, te întinzi și ai tot ceea ce iți trebuie acolo. Nimic mai mult nu este necesar.

Noi suntem înlocuiți de o generație specială cu un tip special de egoism. Egoismul lor este deja ajustat la lumea spirituală. Ei nu au niciun interes pentru vilele mari și bogăția pe care o vezi în filmele din anii 50 și 60. Îmi aduc aminte de tinerețea mea când oamenii goneau pentru fetișuri ca acestea.

Astăzi totul este diferit. Valorile au devenit virtuale, iar asta este nemaipomenit. Într-o asemenea eră spiritualitatea este la o lungime de braț.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 1/12/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: