A patra vaccinare

627.1Israelul introduce cea de-a patra doză de vaccin împotriva coronavirusului. Și oamenii se întreabă, cum se poate că ne luptăm cu pandemia de doi ani și nu reușim în niciun fel să o depășim? Va continua la nesfârșit, o vaccinare după alta?

Cei mai buni specialiști din lume caută de doi ani o soluție, atât de mulți bani s-au investit în aceste studii și încă nu putem învinge acest mic virus! Ne surprinde de fiecare dată.

Cert este că această problemă nu este tehnică, ci biologică, la gradul structurii umane. Problema este în interiorul persoanei! La urma urmei, un virus este material genetic, cel mai complex lucru pe care îl avem. Corpul uman, o celulă biologică, este obiectul cel mai greu de studiat, cel mai complex material.

De ce nu putem face față coronavirusului? Pentru că nu știm în ce scop a apărut. Nu știm pentru ce există celulele și schimburile intercelulare.

Nu știm pentru ce există ceva, știm doar că este. Și de aceea nu putem dezvălui misterul vieții, sensul vieții, chiar și al unei mici celule. Și din moment ce nu știm pentru ce este fiecare celulă din om și, în general, din întreaga natură, nu înțelegem ce se întâmplă.

Nu știm pentru ce a venit coronavirusul și prin urmare, nu îl putem învinge. Apare un material biologic nou, care are propria viață, dar de ce a apărut? De ce brusc, s-a dezvăluit acum dar nu s-a manifestat înainte? A fost undeva latent de milioane de ani, sau nici măcar nu a existat?

Este ca și cum ne-am uita la o mașină necunoscută și nu înțelegem pentru ce a fost concepută, cine a făcut-o și cum ar putea fi folosită. Observăm virusul doar pentru că începe să interfereze cu noi. Altfel nu l-am fi observat deloc.

Virusul vine cu scopul de a ne trezi la corectare, ceea ce înseamnă să ne ridicăm deasupra egoismului nostru, dorința de a primi plăcere pentru noi înșine fără a ține cont de dorințele altor oameni. Deci, poate că noi înșine trezim acest virus și îl forțăm să iasă din hibernare?

Dacă am întreba virusul ce vrea de la noi, ne-ar răspunde că are o misiune importantă. În natură, nimic nu există fără scop și, prin urmare, datoria virusului este să aibă un impact negativ asupra noastră. Se pare că am comis astfel de acțiuni încât acum avem nevoie de un asemenea impact al virusului. Doar asta ne poate ajuta să ne îmbunătățim.

Și de aceea este foarte simplu să scăpăm de virus: trebuie să începem să avem grijă unul de celălalt, să ne apropiem unul de celălalt și să verificăm cum afectează acest lucru toți virușii din jurul nostru. Veţi vedea că virusul va dispărea. Hai sa incercăm! Ce avem de pierdut? Cel puțin nu va fi mai rău.

Prima rețetă este să stabilim relațiile dintre noi, să ne apropiem unul de celălalt și să curățăm societatea noastră de legile egoiste și astfel să avansăm până la recuperarea completă.

Din KabTV “Privire din interior” 12/27/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: