„Care este principiul de bază al unei relații puternice?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: „Care este principiul de bază al unei relații puternice?”

O relație puternică este ca un animal pe care trebuie să îl hrănești în mod constant pentru a-l crește continuu.

Hrăniți acest animal cu concesii reciproce. Mai mult, pentru cei care au propriile familii, concesiile reciproce trebuie să includă toți membrii familiei și trebuie să-i învățați pe copii despre acest animal căruia trebuie să îi cedați.

Acesta este principiul de bază pentru a avea o relație puternică și pentru a te bucura de ea. Deși ar putea părea că nu vă place să cedați în fața partenerului de relație, pentru că ați putea crede că cealaltă parte vă supune—de fapt, veți descoperi că vă face plăcere, pentru că, procedând astfel, însuflețiți „animalul”, relația.

S-ar părea că partea slabă cedează, dar dacă noi facem ceea ce cealaltă parte nu poate face, atunci nu suntem slabi—suntem eroi. Eroul este, de fapt, cel care cedează. Trebuie să respectăm mai mult această calitate. Partenerul tău ar trebui să fie mândru de tine și să te onoreze că te-ai depășit pe tine însuți și că ai cedat în fața lui. Dacă aveți copii, atunci partenerul tău ar trebui să le povestească despre asta și despre cum le aduce o satisfacție reală.

Bazat pe videoclipul „Care este principiul de bază al unei relații puternice?” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed