Conectați-vă la următorul nivel de cunoaștere

276.03Comentariu: Să presupunem că văd unele calități negative la un prieten și înțeleg că acestea sunt în mine. Dar în același timp, el vede în mine calități negative și își dă seama că ele există în el. Există o astfel de dualitate.

Răspunsul meu: Nu te sfătuiesc să te încurci cu asta; aceasta este deja o filozofie! Nu avem suficiente instrumente interne pentru a prelua senzațiile secundare, terțiare și alte senzații. Este imposibil. Acesta este următorul nivel de cunoaștere.

Pentru a simți acest lucru, lumina trebuie să dezvăluie în tine controlul general. Tu însuți nu poți înțelege asta cu mintea ta. Nu trebuie să încerci deloc să înțelegi nimic cu creierul tău. Doar te va deruta.

Trebuie să vă acordați astfel încât lumina să creeze senzațiile celui de-al doilea nivel, cu mai multe straturi în voi. Dar acest al doilea nivel nu este doar o extindere a primului. Este o introducere în spațiul n-dimensional în care absența timpului, a mișcării și a locului îl face imediat închis și rotund, fără început sau sfârșit.

La acest nivel încep să dispară tot felul de măsurători pământești, timp, distanțe, mai sus-mai jos, mai mult-mai puțin și așa mai departe. Acest lucru nu poate fi descris în lumea noastră, în calitățile pe care o persoană le are la nivelul nostru. Este imposibil de descris.

KabTV „Am primit un apel. Sunt o oglindă pentru ceilalți” 09.06.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed